30 de juny 2014

Ja fa 6 anys!





Felicitats Pau!!  :-)

Els 6 anys només es fan un cop a la vida, així que, per què no celebrar-los "por todo lo alto" amb un pastís "por todo lo clásico"?  :-)

Confesso obertament que la cuina no és el meu fort (ous ferrats, algun plat senzill i poca cosa més ...). Però si el tema va de furgonetes, i a més a més són dolces, l'interès que em desperta el món culinari experimenta un increment, igual de curiós que desmesurat! ... A saber quina n'és la causa .... ?? ....  :-)




Amb les idees clares del què volia com a resultat final, la cosa va anar agafant forma. Després de provar diferents combinacions de colors i experimentar amb la pasta de sucre, d'allà en va sortir una clàssica Volkswagen T1. Ostres en Pau quan la va veure!! ........ Espero que sempre sigui així de fàcil il·luminar-li la cara!





Alb.

25 de juny 2014

Sta. Bàrbara ... hi ets?





Pim-Pam, Zis-Zas!! .... Així és com he pujat a Sta. Bàrbara de Pruneres per veure si encara seguia al seu lloc. I sí, encara és allà mateix. Altiva, pacient al pas del temps, envoltada de cims emblemàtics de l'alta Garrotxa! .... buf! Realment Sta. Bàrbara no es pot queixar! Qui pogués viure així! 

Matinal "ultra-ràpida" des de Montagut, amb un argument ben simple: pujar a tota bufa, aixecar lleugerament el cap durant 3 segons per mirar el paisatge  i baixar a tota bufa per anar a comprar coca de sucre a can Biel per tenir contents als llaminers de casa ...  :-)


 


El resultat: una mica menys de dues hores de fantàstic trail-running garrotxí i ...... piles carregades per a la resta de la setmana!!

;-)


Alb.

18 de juny 2014

El corriol s'acaba!





El permís de paternitat realment dóna per molt: per ajudar moooolt a casa (sobretot, perquè és innegable que hi ha més feina), per descansar del bullici d'un final de curs explosiu, per fer "bricos" de tota mena, però també per trobar estones per anar a estirar les cames de valent! .....

Ahir va tocar "volta grossa per les Gavarres" .....  Mentre corria, sol, immers dins la vegetació tancada de corriols ja mig abandonats, ara saltant, ara esquivant, evitant quedar pres per les espines d'arítjols i esbarzers mediterranis, pensava en les similituds dels corriols mediterranis amb la nostra feina de docents. Quan al juny surts del "corriol", hi ha esgarrinxades per tot arreu però el somriure als llavis ... ningú te'l treu!

;-)


Alb.

15 de juny 2014

Mercedes Classe V Marco Polo .... Per fi!





Per fi s'ha deixat veure!!! ... Des de l'aparició de la Classe V de Mercedes fa aproximadament mig any, totes les mirades (i sobretot les ments dels que ens desvivim pel món càmper) estaven centrades a veure com seria la camperització d'aquest model, com seria la nova Classe V camper, la nova Classe V Marco Polo.


S'especulava que Westfalia abandonaria Mercedes també en la Marco Polo (com ha fet darrerament amb la mítica James Cook, que s'ha deixat de fabricar). Al final, però, la pista de la unitat de control càmper que s'entreveu a les imatges del video deixa clar que Westfalia seguirà vinculada a Mercedes, almenys per a aquesta camperització.


De l'interior no hi ha imatges clares, tot i que s'intueixen mobles de color fusta i una tapa dels fogons d'aspecte brillant (serà vidre com a la California?).


Exteriorment,  pocs canvis. Potser el més curiós és la tapa de les tomes de llum i aigua: una tapa única i allargada just a sobre l'aleta de la roda posterior. El sostre segueix igual i no s'hi veuen gaires canvis. 


Està clar que el model em genera certa expectació ... Mercedes ja ha anunciat que presentará la nova Marco Polo a l'edició d'aquest any del Caravan Salon, a Düsseldorf. Ja m'estic fregant les mans!!!   :-)




Alb.

5 de juny 2014

Furgoperfectos 2014 .... Acabats de sortir del forn!





Acabats de sortir del forn!!!  ;-)

Un any més trec l'actualització dels arxius de Furgoperfectos pel fòrum Furgovw.org, instal·lable a tots els navegadors.

Aquest any s'han eliminat punts perillosos i dubtosos, i s'han inclòs un munt de punts nous on passar la nit amb les nostres furgonetes càmper. 

Els FP versió 2014 els podeu descarregar aquí.

Pels amants de les estadístiques us diré que la pàgina de descàrrega de la versió 2013 fou visitada, ni més ni menys, que 68.802 vegades, i no només això, sinó que els arxius es descarregaren 18.072 vegades .... bufff!!!!  ..... Senyal que algú els utilitza.

Vinga, ja trigueu! .... Tots a descarregar la nova versió i ha gaudir dels nous Furgoperfectes! .... Això sí, sempre deixant-los millor de com els heu trobat!    ;-)



Alb.