28 de set. 2015

La més gran de les temptacions! ....





Avui he caigut a la temptació!! ...... I és que, el que he trobat avui, sens dubte és una temptació irresistible en tots els sentits!!  :-)

La conegudíssima casa de xocolata per untar ha tret uns pots de vidre amb il·lustracions de Callate la boca. Una d'aquestes il·lustracions és d'una Volkswagen T1 remolcant una estiba de pots de Nocilla. I és clar, 1 kg de Nocilla dins un pot amb una furgoneta ..... Uff! ... això no es pot deixar escapar!!!


Ara només queda una cosa ....... fer el llaminer!! .... Qui s'apunta?   :-))



Alb.

23 de set. 2015

Trescant pel Pirineu oriental





Ara que ja s'ha acabat l'estiu (avui és el primer dia de tardor), és un bon moment per fer un "remember when" muntanyístic.   :-))

A l'agost, viatge als Alps. Aquest cop, però, la pluja ens va fer la guitza durant una pila de dies sense deixar-nos pujar gaire més amunt dels 2000m. Boira, pluja i fred ... una combinació "bona" per ser estiu, sens dubte!

Al setembre, sortides poques i ben aprofitades. Sortides de skyrunning en solitari, sortides amb en Pau trescant per les valls de Núria i de Vall Ter, i sortides amb tota la família fent caminades també per la zona del santuari de Núria. Super bé! 

Si una cosa recordarem d'aquestes sortides, és la tempesta que ens va caure baixant de Núria pel camí vell. En Pau i jo vam arribar a la Cali molls fins a la medul·la !...... Uff! .... sort de la calefacció i la roba seca que ens havien preparat les dones de casa. Gràcies Marta, Clara i Irene!!  :-)









Alb.

21 de set. 2015

Motor Toys 2015





Si hi havia una data marcada a la nostra agenda des de fa una pila de mesos, era la de la fira Motor Toys de Sils.

Aquest cap de setmana passat es va celebrar la cinquena edició d'aquesta fira, i si bé no hi havia un nombre elevat d'expositors, no hi faltaven miniatures per mirar i remenar.

Al final, vam sortir més que firats. Una T2 camper a escala 1:64, que d'aquí a uns dies us presentaré, i un parell de miniatures 1:87 per a en Pau.  Genial!  :-))















Alb.

2 de set. 2015

Lila ..... il·lusiona't i es farà realitat



Il·lusiona't i deixa que tot flueixi ......  Bon inici de curs a tots i a totes!




Alb.