30 de des. 2016

Feliç 2017! ... Àpats nadalencs





Les festes nadalenques acaben essent un no parar de menjar ... per a nosaltres i també per a les mallerengues! 

Viure en un àtic té les seves coses bones i les seves coses dolentes. De les dolentes ja ni me'n recordo, i de les bones, què dir-vos .... em fan somriure cada vegada que hi penso. :-))

Una de les moltes coses bones que té és que, amb quatre detalls, es pot arribar a crear un micro-ecosistema prou adient per a que, un bon grapat de petits ocells ens visitin la terrassa dia sí i dia també.

Amb l'arribada de l'hivern, el menjar des ocells escasseja. Per tant, la col·locació de menjadores és el millor reclam per atraure-les a la nostra terrassa.

I tal dit, tal fet!. .... Menjadores instal·lades! (fins i tot alguna "tunnejada" per a millorar-la), grana a base de pipa negra, cacauets, blat, escaiola, cànem i lli, i boles de seu repartides per la terrassa, que són autèntics dolços per a tot tipus de mallerengues.

I sí, no s'han fet esperar! ... mallerengues blaves, carbones, cueretes, pitroigs, cuafumades, ... ja treuen el nas per les menjadores atipant-se a base de bé .... fent uns autèntics àpats nadalencs! ....  :-))

Bon profit a tots!! ....  :-)










Alb.

11 de des. 2016

Regala una cosa diferent ....


Es pot dir més alt però no més clar...

Feia temps que no veia una campanya publicitària amb un missatge tan ben trobat... És més, subratllo totes i cadascuna de les paraules que diu. Deixant de banda que al final de l'spot s'acaba publicitant la botiga d'esports, tota la resta, les imatges, el missatge són .... senzillament GENIALS!

Realment el que m'agradaria regalar aquest Nadal no és una cosa material, és una cosa diferent, una cosa molt més important, ... regalar sensacions, llibertat, oxigen, paisatges, planssomnis ..... calor, estimabons moments, il·lusions, .... 





Alb.