4 d’abr. 2018

I realized adventures are the best way to learn



Un mes d'aprenentatges .... 

Avui fa un mes de l'accident ..... les fulles del calendari es giren ràpid, però les hores passen lentes. El dolor, la immobilització, l'aturada en sec de tota l'activitat, els canvis de plans indesitjats, l'esperança d'una millora ràpida que ho és tot, menys ràpida, els terminis que no es compleixen .... Això, això m'està costant de pair. No ho puc negar. Però bé, és el que hi ha, i aquí sí que no s'hi pot fer res més que: aguantar-se, resignar-se una mica i intentar treure'n el millor que es pugui.... 

El que està clar és que, si no m'hagués fet aquesta trencadissa d'ossos, potser mai hauria conegut i fet amistat amb gent magnífica que em va socórrer i em va fer costat fins que van arribar els serveis d'emergències, mai hauria anat en helicòpter (que per cert, crec que hi hauria de tornar, perquè, si voleu que us sigui franc, no vaig poder gaudir gaire del trajecte...), així com tampoc m’hauria retrobat amb amics i amigues que, a dia d'avui, treballen com a metges i infermeres. Tampoc m'hauria fet la idea del mal que fa la "escabrosa" maniobra per reduir una luxació de turmell amb ple d'ossos trencats (que suo només de recordar-la....), i potser, tampoc mai m'haurien punxat una epidural (terme que sempre havia associat a una sala de parts). Vaja, que he estat de sort! .... Que l'experiència està essent fantàstica!  (llàstima, llàstima, llàstima que aquest "fantàstica" l'estigui dient amb la boca ben petita...) 

Mireu, el que està clar és que viure aventures és la millor manera d'aprendre coses! .. malgrat, a vegades no siguin les que un desitjaria ... :-))

Good luck!!



Alb.

2 comentaris:

  1. Respostes
    1. Sí noi, una veritable murga! .... Però vaja, no s'hi pot fer res, més que esperar que tot vagi fent la seva evolució.

      Uns quants mesos de vida de jubilat i ... com nou altra vegada!! .. :-))

      Salutacions!
      Alb.

      Elimina