12 de juny 2013

Laura!





Les malalties no haurien d'existir per als nens. Haurien de ser exclusives dels adults!!

Fa uns dies, vaig pensar en la Laura quan, fent una cerca on-line sobre càncers infantils, vaig llegir la feina que realitzaven els oncòlegs de l'A.C. Camargo Cancer Center de Sao Paulo - Brasil. Per uns moments, vaig pensar que calia fer, urgentment, una comanda al Brasil ... !

La unitat d'oncologia pediàtrica d'aquest hospital havia posat en marxa el projecte "Superfòrmula". Amb aquest projecte, els oncòlegs aconseguien transformar els medicaments de la quimioteràpia en una autèntica "Superfórmula" amb poders màgics capaç de guarir els súper-herois més valents de la Terra: en Superman, en Batman, ... i tots els nens i nenes afectats de càncer. I és que, si d'una cosa no hi ha dubte, és que tots aquests nens i nenes són autèntics SÚPER-HEROIS, com ens ho ha estat demostrant la Laura fins fa escasses hores.




Avui, el dia ha costat de passar. La vitalitat de la Laura, els seus somriures, la seva manera de fer, .... han deixat una empremta positiva en tots nosaltres. Aquest cop, ha estat una alumna qui ha fet de mestra i ha  ensenyat a companys de classe, professors, famílies i coneguts com s'han d'afrontar les dificultats. Gràcies Laura per la teva lliçó de vida!

Siguis on siguis, sàpigues que, per nosaltres has estat, ets i seràs la nostra SÚPER-HEROÏNA preferida!!


Alb.

3 comentaris:

  1. Sempre serán petits herois!

    Gracies a ells donen forces als mes grans i amb ells s'apren pels seguents... L'experiencia es un grau!
    El meu referent català: L'Arnau!
    https://www.facebook.com/LaLluitaDArnau?hc_location=stream
    Somiant amb Dies ++++

    ResponElimina
  2. La malaltia sovint ens humanitza, ens torna millors malgrat el dolor i hem de seguir endavant per aplicar-ho: això em serveix per trobar sentit a la mort de persones, especialment d'aquelles que tot just han començat a viure.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es podria dir més alt però no més clar.
      M'agrada el teu pensament!

      Alb.

      Elimina