16 de gen. 2015

Punts de vista diferents ......



Què passaria si féssim les mateixes preguntes a joves malalts de càncer i als seus familiars, i llavors a joves sans? Respondrien el mateix?

No us perdeu el magnífic video de la fotògrafa barcelonesa Paola Calasanz. 


De veritat, fa pensar ....




Alb.

4 comentaris:

  1. Ho sento pero penso que es un video molt cruel, sobre tot per aquells que parlen primer, son sans i no saben qui te de veí. Quan la vida et treu el que es realment important veus la vida d'una altre manera. Tots som inmortals fins que hi ha alguna cosa que ens ho recorda que no ho som, llavors cambiem el pensament.

    ResponElimina
  2. A mi m'ha agradat molt, Albert!
    Jo més que cruel el trobo cru, però d'una cruesa gens gratuïta, sinó benintencionada i amb esperit cent per cent pedagògic.
    Ah, justament aquesta setmana faran un trasplantament de medul·la al meu pare.
    Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estic d'acord amb tu. És un video tremendament pedagògic que no cal agafar-se'l a la defensiva buscant-ne la crueltat gratuita. Segurament, nosaltres abans i després d'un diagnòstic d'una malaltia d'aquest tipus, diríem coses molt semblant.

      Trobo que aquests videos fant obrir una mica la ment, i ens ensenyen que més allà de l'horitzó de les coses materials, hi ha un horitzó infinit de coses molt més transcendentals que, sovint, som incapaços de veure i valorar.

      Una abraçada.
      Alb.

      Elimina
  3. Jo quan el vaig veure em vaig emocionar, i vaig pensar que sóc tremendament afortunada.
    Personalment m'agraden aquests videos que et fan reflexionar sobre el que és realmente important a la vida.
    Una abraçada!

    ResponElimina