16 d’abr. 2015

Habemus New Volkswagen T6





Habemus VW T6!!! .... :-)

Ahir, a les 8 de la tarda a Àmsterdam, es va presentar el nou model de Volkswagen Transporter: la nova VW T6! ......  :-)



Hi havia grans incògnites de com Volkswagen actualitzaria el model, en què innovaria i quina seria la nova línia que agafaria el model. I pofff!!! ..... tan fer volar coloms amb el nou model, per acabar veient un model molt i molt semblant a l'actual. Ni gaires innovacions, ni gaires canvis. Aquest cop, Volkswagen no se l'ha jugat, només ha fet lleugers retocs cenyint-se a un model que li ha dut molt èxit, el de la T5. De fet, el nou model té més de T5 que de T6, i li seria molt més escaient la denominació T5.3 


De novetats poques: canvis en els motors, que augmenten potència reduint el consum (però amb el hàndicap d'haver d'afegir un additiu al diesel: el AdBlue, una solució aquosa d'urea que es guardarà en un dipòsit de 13 litres i que té com a objectiu assolir la nova normativa d'emissions Euro 6). Lleugers canvis en les òptiques davanteres i posteriors, i una punta de refinament en el tablier sense innovar en la ubicació del navegador, sortides d'aire ni guanteres. La linea lateral segueix pràcticament igual a l'anterior versió, i tan sols hi ha petits canvis en la línia posterior, amb una lluna més gran i els catadiòptrics situats sobre el para xocs d'una manera força estètica.

Endavant amb les fotos del nou model i d'un video-review prou interessant (en anglès). Ja em direu què us sembla! ...   :-))








































Alb.

4 comentaris:

  1. Poca cosa... es una bona noticia pels que tenen la T5, ja que no els queda el vehicle desfasat.
    Jo crec que per impresionar al mon del campista (pensem que la T6 es un vehicle industrial) haurien de fer com el new beetele, fer una new california. Aixó si seria una bona notícia, pero sería extremadament car com per que aquesta idea es convertís en realitat!
    :-(

    ResponElimina
  2. Sembla que la saga continua... i que duri!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, ..... esperem que vagi pujant .... d'aquí res, si Déu vol, aniré amb una T5 clàssica, clàssica com la vostra Peggy :-)))

      Elimina