5 de maig 2015

El Cos i Sta.Eulàlia de Jou ...





Deixant enrera un muuuuunt de coses!!! .... :-)

Aquest hivern, la sobrecàrrega d'adductors i el coi de tendinitis - que no acaba de marxar (senyal que hi està bé) -, m'han mantingut una mica allunyat de fortes pujades i fortes baixades. Aquest cap de setmana, però, veient que la cosa "mica a mica" va millorant, he provat d'apretar la màquina i, tot i que no he fet net del tot i el cos encara no va al 100%, estic content de com ha anat!!

Quatre dies a Montagut donen per molt, sobretot per fer sortides "express" per la Garrotxa.
Tenia pensat apuntar-me a la Lletissonada, aquest any sense gaire aspiracions, tan sols quedant dels 15 primers ja n'hauria tingut prou. Al final, però, la mandra de pagar inscripcions i la facilitat de sortir de casa i enfilar-me sense haver de tocar el cotxe, em van fer canviar de plans a l'últim moment. 

Vaig decidir pujar fins a la Mare de Déu del Cos i enllaçar fins a l'ermita de Sta.Eulàlia de Jou. 12km amb 600m de desnivell positiu que es poden fer a molt bon ritme, pujant trialeres - d'aquelles que t'obliguen a serrar dents -, corriols embardissats, pistes ràpides i algun camí enfangat, dels que donen una mica de "color" a la sortida (i, com no, també a la roba, jeje ....).   ;-)






Alb.

2 comentaris: