8 de maig 2013

TAGA - 2034m





Aquest any, la primavera ens està regalant uns caps de setmana genials, i no només pel que fa a meteorologia, sinó també pel que fa a activitats que hem anat fent. Aquest cap de setmana passat, hem aprofitat la bonança per anar a fer un 2000m amb tota la família, el primer 2000m que feien els petits de casa. A l'excursió s'hi van afegir els tripulants de la Rita, gaudint així, també d'una grata companyia.

Vàrem arribar a Ogassa cap a les 20h. Allà, ja ens esperaven amb el sopar quasi a punt. Sopàrem i férem nit a la Plaça Dolça d'Ogassa. Tranquil·litat absoluta i cel estrellat.



De bon matí, sessió matinal de running. M'enfilo fins a St.Martí d'Ogassa mentre mig món tot just es desvetlla. Al fons, la plana de Vic resta completament submergida dins un mar de boira. Cel serè i temperatura al punt. Sempre he pensat que, córrer amb aquestes condicions, no té preu! Al final, una mica més de 10km amb alguna que d'altra pujada d'aquelles que et fan apretar les dents. I, per descomptat, feliç com un anís.


Retrobament a Ogassa i, sense perdre gaire temps, ens enfilem tots 8 a la Cali (i jo que em pensava que només era de 4 places ....). Pugem fins al Coll de Jou i des d'allà iniciem l'empinada ascensió fins al cim del Taga (2.038m).

Excursió "matinal" per a nosaltres, "gran expedició" per als petits de la casa!    :-)







Alb.

3 comentaris:

  1. Cali ! La pujada amb els nens tot un repte fent relleus d'ànims, finalment vam arribar al cim. Quines vistes !

    ResponElimina
  2. Respostes
    1. Sí, ja ho pots ben dir. Jeje .
      Són tots uns campions!!

      Salut!

      Elimina