15 de juny 2014

Mercedes Classe V Marco Polo .... Per fi!





Per fi s'ha deixat veure!!! ... Des de l'aparició de la Classe V de Mercedes fa aproximadament mig any, totes les mirades (i sobretot les ments dels que ens desvivim pel món càmper) estaven centrades a veure com seria la camperització d'aquest model, com seria la nova Classe V camper, la nova Classe V Marco Polo.


S'especulava que Westfalia abandonaria Mercedes també en la Marco Polo (com ha fet darrerament amb la mítica James Cook, que s'ha deixat de fabricar). Al final, però, la pista de la unitat de control càmper que s'entreveu a les imatges del video deixa clar que Westfalia seguirà vinculada a Mercedes, almenys per a aquesta camperització.


De l'interior no hi ha imatges clares, tot i que s'intueixen mobles de color fusta i una tapa dels fogons d'aspecte brillant (serà vidre com a la California?).


Exteriorment,  pocs canvis. Potser el més curiós és la tapa de les tomes de llum i aigua: una tapa única i allargada just a sobre l'aleta de la roda posterior. El sostre segueix igual i no s'hi veuen gaires canvis. 


Està clar que el model em genera certa expectació ... Mercedes ja ha anunciat que presentará la nova Marco Polo a l'edició d'aquest any del Caravan Salon, a Düsseldorf. Ja m'estic fregant les mans!!!   :-)




Alb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada