3 de nov. 2014

Volkswagen T1 Nescafé - VI Fira de Joguets Antics i de Col·lecció de Quart





Aquest passat cap de setmana, s'ha celebrat a Quart, la VI Fira de Joguets Antics i de col·lecció, una interessant fira de joguines antigues que té el suport del Museu del Joguet de Catalunya de Figueres i del Museu d'Història de la Joguina de Sant Feliu de Guíxols. La peculiaritat d'aquesta fira és que aplega gent de diferents punts de Catalunya, Espanya i França, i això fa que s'hi puguin trobar veritables joies que d'altra manera serien difícils de trobar.


Després de donar un parell de voltes per la fira, vaig localitzar algunes miniatures Volkswagen. Arribats a aquest punt, és important no escalfar-se (que costa .... no us penseu pas que sigui fàcil! ...), així com també que entri en joc el sentit comú, sempre amb el cap sobre les espatlles. 

Cal assegurar-se de que es tracta d'una miniatura "especial", difícil de trobar, i sobretot, i el més important, que el preu sigui bó. Sovint, els venedors (per desconeixement) posen els preus que els semblen correctes, però aquests poden arribar a ser fins i tot superiors als que es poden trobar per Ebay. Amb això cal anar moooolt en compte. Tenir un smartphone per fer cerques ràpides d'un producte és, no necessari,.... imprescindible!





Desprès de descartar algunes miniatures per preu elevat o mal estat, i que un nen em fotés una magnífica T1 de les mans (això em passa per badar! ..... vatua l'olla!), vaig trobar una Volkswagen T1 de la casa anglesa Corgi en molt bon estat. Es tracta d'un model a escala 1:50 que es va fabricar com a merchandising de la marca Nescafé, i si bé no és un model càmper, el preu (després de regatejar-lo) va ser prou enllaminador com per no deixar-la escapar. Cap a casa s'ha dit!!  :-) 








Alb.

2 comentaris:

  1. Que un nen et tregui una T1 de les mans... Aquest jovent no té cap consideració o què?? jajajajajaja Mola molt la nova adquisició ;))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jaja .... Cap consideració, ara ho has dit! ... :-)))

      De totes maneres, la culpa va ser ben bé meva. Ho haig de reconéixer. Vaig separar una magnífica T1 de la pila i la vaig posar sobre el mostrador, i llavors em vaig encantar amb una altra miniatura a l'altra banda de la parada. Quan vaig tornar, un vailet ja l'havia pagat i se l'enduia a casa ...... :-(((( ..... Ara, ,,,,no em tornarà a passar! :-)

      Per sort, no tornar a casa amb les mans buides .... ;-)

      Alb.

      Elimina