25 d’ag. 2015

VW T1 .... Greetings from Switzerland





Aquest cop, els ratolinets de les dents han vingut de Suïssa i, a en Pau, li han deixat una magnífica Volkswagen T1 Bus de l'any 1963 sota el coixí.

Es tracta d'una miniatura de la casa Welly. La casa Welly no sol caracteritzar-se per una excel·lent qualitat de les seves miniatures, però la reproducció d'aquesta T1 és prou fidel a l'original. Tal és el cas, que la mateixa Volkswagen n'autoritza la comercialització i en certifica l'autenticitat amb un segell hologràfic a la part posterior de la caixa. 

Si bé no surt enlloc a quina escala està feta (una manca de rigor per part de Welly), calculo que està fregant el 1:40. Xassís metàl·lic, portes laterals que s'obren i un interior on s'hi poden veure les banquetes de la T1 són les coses més remarcables d'aquesta miniatura. Ah! .... i que l'han dut els ratolinets des de Switzerland!  :-))

Endavant amb les fotos!
















Alb.

2 comentaris:

  1. Aquests ratolinets d'avui en dia són molt wais!! A la meva època no molaven tant ;))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jaja..... És que crec que aquests ratolinets d'avui en dia són "un pèl" fanàtics amb això de les furgos .... Ainssss! .... Això no ha de ser bo de cap de les maneres! ... :-))

      ;-)

      Elimina