9 d’ag. 2015

Spiuk Spicy ... parabrises nou





Canvi d'ulleres!! ....

Fa pocs dies, la Irene, la petita de casa - a qui tot just li estant sortint les dents -, va rosegar fins a "destrossar" les patilles de les meves ulleres de sol que utilitzava per anar a fer esport, unes Uvex SGL 211 blanques. Les Uvex, malgrat la muntura ja s'havia tornat una mica groga, m'anaven la mar de bé i no en puc dir res dolent .... segurament, les hauria pogut aguantar uns anys més.

Està clar que la Irene deuria trobar moooolt bones les patilles de les Uvex, perquè no en va deixar ni una goma intacta! ... El cas és que ..... amb les patilles fetes malbé, posar-se i treure's les ulleres suposava una autèntica aventura. Així doncs, havia arribat l'hora d'estudiar a fons el mercat i comprar unes ulleres noves!

Després de molt mirar i llegir, al final vaig escollir unes Spiuk amb vidres polaritzats. Concretament unes Spiuk Spicy de muntura blanca i vidres blaus .... La veritat és que són molt molt xules, s'ajusten bé i els vidres són de molt bona qualitat.

Ja estic frisant per posar-me-les i anar a estirar les cames!!! .... Però, llamp de llamps!! ... tot l'estiu fent sol i, avui, avui concretament .... PLOU!!!!   >:-((  ....... Llei de Murphy








Alb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada