25 d’oct. 2016

Ponència al Travelvaning - 2016





Per fi ha arribat una nova edició del Saló Internacional del Caravaning de Barcelona :-)

Si hi ha pocs caps de setmana que tingui reservats a dos anys vista. Un d'aquests és el cap de setmana que aplega el Saló del Caravaning. Cada dos anys, em reservo un cap de setmana per a fer la visita a la fira i veure les novetats del mercat, sobretot les que fan referència al món càmper.

Aquest any, però, hi anava també amb un altre objectiu. Fa uns tres mesos, em van demanar si podia donar una xerrada sobre el món de les furgonetes càmper i la seva relació amb les xarxes socials, fent especial referència al Fórum furgovw.org del qual en sóc un dels administradors. De xarxes socials hi entenc ben poc, però de furgonetes no em falta corda, així que no em va costar d'acceptar l'oferiment.

Em pensava que no s'omplirien les cadires, però la cosa es va anar omplint i al final van acabar essent una colla d'oients que posaven força atenció (... molta més que la que solen posar els meus alumnes, jeje)

La xerrada s'emmarcava en el que van batejar com a Travelvaning, un espai d'intercanvi i mostra d'experiències relacionades amb món dels viatges. No hi van faltar ponents com els d'Àrea 13, de Furgosfera, la gent de Bidaion, o la família Furgoteta, entre d'altres. Sens dubte, el cartell de ponents no tenia desperdici! .... tot un plaer poder-hi ser!  ;-)











Alb.

2 comentaris:

  1. M'hagués encantat estar-hi, segur que va anar genial!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Va anar molt bé, sí! ... :-)) ....

      A veure quin dia conec a la nova incorporació de la família! ... ;-))

      Una abraçada.
      Alb.

      Elimina