7 de nov. 2016

Hoko ... producte de proximitat!





Avui toca "review" .... Provant els productes de proximitat: HOKO Banzai  :-)

Deixant de banda el dia que em vaig enfundar l'apretat neoprè per submergir-me a les aigües gèlides del Pacífic - a les costres d'Austràlia - per buscar i observar l'enorme Humphead Maori Wrasse (que per cert, el vam veure!), no recordo a la vida haver estat TANT comprimit a dins d'una peça de roba! ... Uf! .. Aquestes malles apreten que dóna gust!

La sensació que es té quan un es posa les malles Banzai de la casa catalana Hoko és de compressió a dojo,... una compressió diferencial ben repartida y aconseguida. Realment, es nota que al darrera hi ha hores d'estudi i disseny per a arribar a aconseguir un producte de gran qualitat.

Com a punts forts de la malla: la compressió no és com la que ofereixen altres marques (com les EXO de Salomon, per posar un exemple); amb les Hoko es nota que la peça comprimeix amb ganes als llocs més adients, i això afavoreix que la musculatura quedi ferma - sobretot a les baixades - i en conseqüència, es redueixi la fatiga quan es porten uns quants quilòmetres a l'esquena. La transpiració també és molt bona i, a falta de provar-la amb fred, també té pinta d'oferir un bon aïllament tèrmic. M'agraden.

Com a punt febles: el sota genoll, per la part del darrera, també comprimeix força, fins i tot un xic massa. De totes maneres, al cap de 3 o 4 quilòmetres, aquesta sensació de forta compressió (que pot arribar a ser una mica molesta) acaba desapareixent... per sort!  Però vaja, hauria de rumiar molta estona per a poder trobar un altre defecte.

Sens dubte, són unes malles genials i ..... Catalanes!   :-)




Alb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada