30 de des. 2016

Feliç 2017! ... Àpats nadalencs





Les festes nadalenques acaben essent un no parar de menjar ... per a nosaltres i també per a les mallerengues! 

Viure en un àtic té les seves coses bones i les seves coses dolentes. De les dolentes ja ni me'n recordo, i de les bones, què dir-vos .... em fan somriure cada vegada que hi penso. :-))

Una de les moltes coses bones que té és que, amb quatre detalls, es pot arribar a crear un micro-ecosistema prou adient per a que, un bon grapat de petits ocells ens visitin la terrassa dia sí i dia també.

Amb l'arribada de l'hivern, el menjar des ocells escasseja. Per tant, la col·locació de menjadores és el millor reclam per atraure-les a la nostra terrassa.

I tal dit, tal fet!. .... Menjadores instal·lades! (fins i tot alguna "tunnejada" per a millorar-la), grana a base de pipa negra, cacauets, blat, escaiola, cànem i lli, i boles de seu repartides per la terrassa, que són autèntics dolços per a tot tipus de mallerengues.

I sí, no s'han fet esperar! ... mallerengues blaves, carbones, cueretes, pitroigs, cuafumades, ... ja treuen el nas per les menjadores atipant-se a base de bé .... fent uns autèntics àpats nadalencs! ....  :-))

Bon profit a tots!! ....  :-)










Alb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada