3 d’ag. 2017

Evitant el salt base



S'ha acabat haver de patir per una caiguda lliure ....    :-)

Un dels problemes que hi ha de tenir un llit a una certa alçada i nens que es belluguen durant la nit, és que, a mitja nit, hi ha el risc que t'hagis d'aixecar ràpidament degut a un salt base inesperat.

Les noves Californies Ocean model 2017-2018, porten una xarxa portaobjectes que es desplaça just pel forat d'accés al llit superior. Si bé, té una finalitat pròpiament d'emmagatzematge i no crec que aguantin el pes d'un nen ben alimentat, és una opció per "frenar" una possible caiguda. Abans d'ahir vaig anar a la Volkswagen a preguntar-ne el preu: 160 euros una petita xarxa mida DinA3, glups! ... Com us podeu imaginar, només de veure'n el preu, vaig canviar radicalment d'idea. 

Després de donar voltes a com evitar una caiguda (utilització de llençols/sacs de dormir amb cremallera, coixins separadors, etc.), la solució ha estat tant simple com fer una ampliació de la xarxa anticaiguda original, utilitzant una simple xarxa de retenció de mascotes per a cotxe (8,99 euros).

Una mica de paciència amb els fils, un parell de brides per tensar el conjunt i .... Pim-pam! ... D'aquí dins ja no s'escapa ningú! (o, així ho espero ... jeje)  :-))




Alb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada