29 d’ag. 2017

Thule Levelers... dormint planers!



Ara sí que dormirem planers ....    :-)

Sempre m'havia resistit a comprar unes alces anivelladores per a la Cali, més que res pel volum que ocupen. Viatjar amb nens petits suposa haver de sacrificar algunes coses a canvi de poder dur cotxets, cadiretes, etc. I així ho havia fet.

Amb Irene amb tres anys, hem deixat a casa una pila de trastos que ocupaven lloc a la Cali, començant per les cadiretes voluminoses i acabant pel cotxet. I, és clar, ha deixat lloc per posar més coses. I una d'aquestes coses han estat unes alces anivelladores (també anomenades cunyes o "calzos").

Vaig estar contemplant tres models diferents: les Fiamma Level Up, les Fiamma Level Pro i les Thule Levelers

Les Level Pro les vaig descartar de seguida, tot i que, per la seva mida reduïda, és un dels models més utilitzats per usuaris de furgonetes. Una mida petita, però, també esdevé un inconvenient quan s'estaciona en un lloc amb més pendent de l'esperat, i és que no tinguis suficient alçada per anivellar la furgoneta... i això és un gran handicap quan t'has passat dies traginant unes alces precisament per evitar aquesta situació. Per altra banda, son alces més estretes, amb la qual cosa l'ample de roda vola una mica pels laterals i això no és gens aconsellable quan s'està aixecant un vehicle de dues tones i mitja.

Els altres dos models, les Fiamma Level  Up i les Thule Levelers són models més grans, amb més alçada, amb tres nivells de nivellació (40, 70 i 100mm els Fiamma, i 44, 78 i 112 mm els Thule) i més amples. Pràcticament podríem dir que són dos models "clons" uns dels altres. Són força idèntics i només se'n diferencia el color, les alçades de anivellació i la funda que els protegeix.

Al final, vaig escollir els Thule. La construcció em va semblar més sòlida, les alçades dels esglaons són un pèl més altes i la funda de transport encaixa a la perfecció, cosa que sempre s'agraeix i que no passa amb els Fiamma

Aquest cap de setmana va ser l'estrena i ..... carai, que "planers" que vam dormir!   ;-)






Alb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada