17 de març 2011

Furgoaddictes .... molt més que un simple programa

Fa tot just dos hiverns, la Marta i en Marià de la productora MMViatges es van posar en contacte amb mí per tirar endavant un projecte que tenien entre cella i cella: realitzar un programa sobre furgonetes càmper.

Dos anys després de trobar-nos a Girona per fer un cafè i parlar sobre el tema, aquest gener, a la majoria de les televisions de la Xarxa de TV locals de Catalunya, es va estrenar el primer capítol d'aquesta sèrie sobre furgonetes titulada Furgoaddictes. El capítol que vam gravar al petit país dels Pirineus es titula "Concentrats", i aquest n'ha estat el resutat:



La resta de capítols els podeu veure a la web dels MMViatges, tota una mostra de professionalitat per part d'aquesta petita productora andorrana.

Alb.

2 comentaris:

  1. Ei! Quina ilu veure com l'esperit furgoneter també floreix en forma de blog! Nosaltres et seguirem per esbrinar nous llocs per anar amb la furgo, i a veure si algun dia anem fins a Fontalba!
    Estem encantats de que fossis un dels nostres conillets d'índies del programa i més encantats encara d'haver-te conegut!
    Si fem un altre capítol on surtis tu, intentarem que no sembli que ets un tio raro! jejeje una abraçada!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tiu raro, jajaja .... És que, sembla ben bé que sigui un especimen de la societat. :P

      :-)

      Elimina