21 de maig 2012

Aplicació per quedar ben anivellat





Ara poso primera, i ... una mica endavant, i ara ... una mica enrere, giro les rodes i un pèl endavant, però també un xic a l'esquerra tirant enrere .... Buf! Entenc que pugui arribar a ser una autèntic misteri (per no dir tortura psicològica) per qui, com a espectador, intenta trobar una explicació lògica als moviments precisos que fa tot "furgonetero" abans d'aturar el vehicle per planxar l'orella. Però, és que anivellar la furgoneta abans d'anar a dormir no és precisament un caprici o una mania. Els que heu passat per l'experiència de dormir amb els peus més enlaire que el cap sabreu que a mesura que passen les hores, a un li venen ganes boges de sortir de sota els llençols, posar-se al volant i moure de nou la furgoneta buscant una superfície el màxim de planera possible. La gravetat, en aquest sentit, ens pot jugar una mala passada.

Fins fa poc, utilitzava un nivell doble dels que s'uneixen al suport del flash de les càmeres de fotografia. El col·locava sobre una superfície plana a la T5 (sobre el moneder de la consola central) i amb això mirava si la Cali estava a nivell.




Amb l'arribada de l'HTC, em vaig començar a descarregar aplicacions útils (important això, perquè,pel que he vist, el 90% són inútils). Una d'aquestes aplicacions "a priori" útils és l'iHandy Level, un nivell que permet deixar la furgoneta completament a nivell. Tot i que, si us he de ser franc, no és la millor, i el motiu és ben simple: no et permet anivellar en les dues dimensions alhora. Un autèntic handicap quan tens les dues mans al volant.



Definitivament, la millor aplicació que he trobat per anivellar la furgoneta és la Bubble de Ben Zibble. Aquesta austera aplicació que simula un nivell d'oli, canvia d'una a dues dimensions quan es posa l'smartphone planer, facilitant d'aquesta manera, l'anivellació en les dues dimensions alhora. És pràctica, senzilla i gratuïta. Em quedo, per tant, amb Bubble. Molt recomenable!




Alb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada