2 de jul. 2013

FÒRUM IMPULSA - 2013





Considero que és una gran sort poder assistir al Forum Impulsa.

La setmana passada es va celebrar a Girona el Fòrum Impulsa - 2013. Si bé ja és la quarta edició, les ponències no deixen de sorprendre als assistents amb dosis elevades d'optimisme i creativitat.

De ponències n'hi va haver de més interessants que d'altres. En destaco dues, la primera és la que va donar la islandesa Ella Björnsdóttir, que en 25 minuts exactes de rellotge, explicà el magnífic sistema Leader in Me, segons el qual cada nen té l'oportunitat de desenvolupar els seus potencials. Aquest sistema extès per tot el món i a tots els nivells (escoles, universitats, famílies, empreses, etc.), es fonamenta en els set hàbits per passar de la dependència  a la independència, i d'aquí a la interdependència. Magnífic!


La segona, va ser la ponència de Lyn Heward, directora de creació del Cirque du Soleil que, amb molta energia, posà els punts sobre les "i" pel que fa a la tecnologia i la seva relació amb la creativitat de l'ésser humà. M'encantà la frase: "Tots tenim desigs i somnis. Tots busquem alguna cosa". No em direu que no té raó!


Després del Forum, toca fer els deures ... posar en pràctica tot lo après (que no és poc!) i treure l'espurna de creativitat que tots portem dins. Tot és qüestió de pràctica!   ;-)



Alb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada