10 de jul. 2013

Volkswagen T2a Campingwagen 1:43 ... model original





A la passada edició de la SurfAlegre vaig tenir una grata sorpresa. Els senyors de Volkswagen Vehículos Industriales van muntar una botigueta de "saldos" a on, a un preu reduït, es podien adquirir samarretes de la SurfAlegre d'edicions anteriors, clauers, xapetes i .... miniatures. El cas és que, de miniatures, n'hi havia una pila a escala 1:87 de varis models (multivans, crafters, etc) però cap d'elles en format càmper. Miniatures a escala 1:87 en van caure dos al sarró (a 5 euros la unitat ..... era un pecat deixar passar l'oportunitat). 

Però, entre mig de tanta caixeta, hi havia una miniatura que treia el cap per darrera de les altres. Afino la vista i ..... Ostres!! una T2a càmper a escala 1:43!!   .... Més de 1500 apassionats de les furgonetes voltant per la SurfAlegre i ningú se l'ha quedat?? La mare!! ... aquestes miniatures originals de Volkswagen són difícils de trobar i, no només això, sinó que, a més, són més cares que qualsevol 1:43. El preu normal d'una miniatura original 1:43 sol estar per sobre els 40 euros; aquesta en val .... 20!.  Me l'emporto posada!!!!!   ;-)

En realitat, aquestes miniatures originals Volkswagen estan fabricades per la casa Premium ClassiXXs, i el que les diferencia són la peanya (sense inscripcions de cap mena), la caixa (oberta, amb imatges del model real i el logo de VW) i el color de la carrosseria (bicolor i exclusiu per als models comercialitzats per VW). Tan sols hi ha un petit i amagat indici del fabricant original: el logo de Premium ClassiXXs a la part interior de la tapa lateral de la caixa (ben amagat!).


El model en qüestió, la T2a Campingwagen, estava camperitzada per Westfalia i es va produir durant els anys 1967-1970. Tan sols 3 anys més tard, sorgiren noves i més modernes camperitzacions que la substituirien.














Alb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada