5 de juny 2014

Furgoperfectos 2014 .... Acabats de sortir del forn!





Acabats de sortir del forn!!!  ;-)

Un any més trec l'actualització dels arxius de Furgoperfectos pel fòrum Furgovw.org, instal·lable a tots els navegadors.

Aquest any s'han eliminat punts perillosos i dubtosos, i s'han inclòs un munt de punts nous on passar la nit amb les nostres furgonetes càmper. 

Els FP versió 2014 els podeu descarregar aquí.

Pels amants de les estadístiques us diré que la pàgina de descàrrega de la versió 2013 fou visitada, ni més ni menys, que 68.802 vegades, i no només això, sinó que els arxius es descarregaren 18.072 vegades .... bufff!!!!  ..... Senyal que algú els utilitza.

Vinga, ja trigueu! .... Tots a descarregar la nova versió i ha gaudir dels nous Furgoperfectes! .... Això sí, sempre deixant-los millor de com els heu trobat!    ;-)



Alb.

6 comentaris:

  1. Sempre he flipat amb aquest projecte. Em sembla molt de curro i és molt útil per tots els que viatgem en furgo, ara la descarregarem. Som molt fans de la gent de Furgovw.org. Enhorabona :)

    Et convidem a veure el video que vàrem fer de la FurgoVW. Pensava que potser et veuriem per allà però no, oi? Bueno, una abraçada albert!!

    Cristina.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei Cristina!!

      Sí, ja he vist el video .... Fantàstic!!

      És més, fins i tot hi surto! jeje ..... Sí, vaig anar a la surfAlegre, però només el dissabte. La setmana passada vaig ser papa i no era plan deixar la mama tota soleta tot el cap de setmana. Tot era massa recent. Aquest any ha anat així, l'any que ve tornarem a venir tota la família! .... jeje. :-)

      Vaig estar a l'aguait per veure si us veia pel càmping. Al final, a l'hora de la foto, vaig localitzar la Peggy però dels seus propietaris .... ningú en sabia res de res! .. :-)

      A veure si a la propera ens veiem i m'ensenyeu aquestes manualitats tan xules que feu!

      Una abraçada!

      Alb. ;-)

      Elimina
    2. Primer de tot: MOLTÍSSIMES FELICITATS!!!! Haig de reconèixer que tenies una 'bona excusa' per faltar a la FurgoVW ;)

      Ja m'ha dit el Ramon que havies comentat el blog pel foro. Què fort que surtis al video no?? Jo no et veig... serà una aparició fugaç oi? jejejejej

      A la foto de familia estavem fent videooos per tot arreu jejejej Però al menys has conegut a la Peggy, quina sort que té, sempre veu a tothom i no ens diu res jeje ;))

      Una abraçada gran, a disfrutar amb el nou/nova de la familia!!

      Elimina
    3. Gràcies Cristina!

      Sí, aparició mooolt fugaç! ...... ;-)


      Alb.

      Elimina
  2. Apa Albert!

    Felicitats donsc per les dues criatures, furgoperfectes i criatura!

    Una abraçada!

    ;-)

    ResponElimina