17 de jul. 2015

Volkswagen T1 Campingbus 1:90





Mireu quina joia us presento avui!! ... I per aixecar una mica els ànims, que avui per fi és divendres, us l'acompanyo amb la refrescant cançó "Friday I'm in love" dels The Cure!  ..... Avui és el torn de la T1 Piccolo amb sostre Dormobile obert i a escala 1:90. Uff! .. que maca!  

La casa Schuco va presentar els seus 12 primers models de la sèrie Piccolo l'any 1957. Estaven fets de metall fos i anaven destinats als nens d'aquella època. El que no ningú s'imaginava és que, després de més de cinquanta anys, aquests models es convertirien en una autèntica sèrie per a col·leccionistes.

Un dels models més reproduïts des de sempre per Schuco dins la sèrie Piccolo ha estat la Volkswagen T1. A aquella època, l'aparició de la VW T1 - també coneguda com a Bulli - va suposar un abans i un després dins el món de l'automoció. Es tractava d'un vehicle diferent,  fabricat per Volkswagen Werk GmbH, i que era fiable, robust, de línies modernes. Des del 1950 fins al 1967 (quan aparegué la T2) se'n fabricaren un total de 1,8 milions d'unitats.

A partir de l'any 1961, i gràcies a un conveni de col·laboració amb la casa Westfalia, hi havia la possibilitat d'adquirir la VW T1 equipada per a càmping. I dins l'equipament opcional, hi havia la possibilitat de demanar el sostre elevable Dormobile, que s'obria com un acordió permetent que es poguessin muntar unes lliteres de lona per a poder dormir.

La miniatura que us presento avui és una magnífica reproducció a escala 1:90 d'aquest model en concret. La parella perfecte per a acompanyar l'altra Piccolo de la col·lecció, la T2 Campingbus que ja us vaig presentar fa uns dies. Les dues a la vitrina fan el seu goig! ...jeje. Molt maques, ..... sens dubte!!


Endavant amb les fotos!  :-))













Alb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada