28 de juny 2017

"Nubes y claros, y chubascos variables ...."



Uau! ... feia molts dies que esperava una mica de moviment (meteorològicament parlant!)   :-)

Quatre setmanes sense cap esdeveniment meteorològic important, sense registrar cap dada interessant amb la Vantage Pro2, ... quatre setmanes sota grans anticiclons que han anat passant, s'han aturat, s'ho han mirat i remirat, però que no hi ha hagut manera que marxessin de casa nostra.

Avui, però, la previsió era d'entrada de vent del nord i un potent front fred que havia de dur pluges i baixada de les temperatures. I sí! .... així ha estat!

I, que hagi refrescat ha estat el millor regal. Aquestes últimes setmanes, córrer per les Gavarres a 30, 33 o 35ºC ha estat una autèntica prova de força de voluntat. Fer-ho a uns confortables 20ºC no té ni el més mínim punt de comparació! .... avui no he patit, avui he gaudit!! 

I si per postres, després d'una bona tirada de quilòmetres, d'haver notat un altre cop aire fred a la cara, i d'acabar xop després del potent ruixat, t'apareix un espectacular arc de St.Martí doble a l'arribar a casa .... uau! ... és que, és que .... m'enteneu si us dic que no puc demanar res més??  :-))





Alb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada