1 de juny 2017

SurfAlegre 2017... Felicitat de sèrie



14a edició de la SurfAlegre ... ja fa 14 anys que la fan? .... uf, com de ràpid passen els anys! :-)

Aquest passat cap de setmana, s'ha celebrat la 14a edició de la Concentració Furgovolkswagen a Sant Pere Pescador (Càmping Ballena Alegre). 

És una d'aquelles dates assenyalades que, des del primer dia de l'any, ja bloquegen l'agenda de casa: "Aquell cap de setmana es va a la SurfAlegre, peti qui peti!" ... Jeje.

Ha donat la coincidència que, aquest any, la SurfAlegre queia al cap de setmana de l'aniversari de la Irene ... carai quina sort que has tingut! ..... Felicitats Irene pels teus 3 anys!!

A la concentració hi havia un total de 758 furgonetes inscrites, més 122 que es van haver de recol·locar al camping del costat, més les que es van haver de quedar per força al pàrquing de fora..... Calculo que, per poc, no deuríem arribar a les 1000 furgonetes, però poc li faltava. Quina colla!!

Sol, bona temperatura, piscina, vetllada amb barbacoa a la platja, música, furgonetes, amics, i la novetat de l'any, la paella del xef Kepand ....són ingredients que han deixat un regust tan bo de boca que, em sembla - em sembla que, encara que ens costi, l'any que ve repetirem! .. :-))

Endavant amb les fotos!































Alb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada