21 d’abr. 2018

Qui tingui gana que vingui ...



Qui tingui gana que vingui, que la taula està parada!

Aquests dies, quan un no pot fer gaire res, o més ben dit, gaire res amb les cames però sí amb el cap i les mans, ... he aprofitat per fer coses que tenia entre cella i cella i que, per una cosa o una altra, sempre acabava deixant de banda.

Una d'aquestes coses era fer una menjadora de safata per a posar davant el finestral de la cuina, a pocs metres de la menjadora de cacauets tan visitada per mallerengues carboneres i blaves.

Ja fa un temps, havia comprat (i tunnejat) una menjadora d'aquest estil. Aquella venia del centre MónNatura Pirineus a Planes de Son. Aquest cop, però, em feia il·lusió fer-ne una jo ("con estas manitas y mi tricotosa"), i fer-la al meu gust, amb algunes millores respecte a les que es comercialitzen.

Dit i fet, aprofitant unes fustes velles, bona maquinària i recorrent a la trigonometria (qui ho hauria dit - quan feia 2n de BUP - que l'hauria utilitzada tant!), en un plis-plas en va sortir la menjadora.











Encara no ha estat visitada (tot just fa unes hores que l'he muntada), però pardals xarrecs, cotxes fumades i mallerengues l'ullen i s'hi apropen per inspeccionar-la. O sigui que, si n'hi ha algun que passa gana, no serà perquè no tingui la taula parada! ... :-)



Endavant amb un petit vídeo amb les totes les imatges de la fabricació i la instal·lació:





Alb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada