19 d’abr. 2018

VW California T5b 1:43 .... una d'original



Que hi faria a la vitrina una California T5a sense una California T5b? .... 

Aquesta miniatura és una de les que m'ha costat més de trobar. I és que, a diferència d'altres miniatures que comercialitza Volkswagen i que, sovint, es poden arribar a trobar comercialitzades pel mateix fabricant de la miniatura, aquestes Californies T5b només - i dic només - estan comercialitzades per Volkswagen.

Això suposa un handicap, perquè n'hi sol haver-hi poques i solen ser cares pel fet que Volkswagen les considera "accessoris", com així ho denota la referència oficial que porta impresa a la caixa. Aconseguir-la a bon preu no ha estat fàcil,... ha estat un tema de paciència, molta paciència i, no ho puc negar, una mica de negociació a l'estil turc .. :-))





El fabricant d'aquesta miniatura a escala 1:43 és Minichamps, un fabricant amb qui Volkswagen treballa sovint i que no té res a envejar a les grans marques com Premium ClassiXXs o Schuco.  

A grans trets, sembla una miniatura pastada a la California T5a, tret dels punts distintius propis d'aquest restiling de la T5: tablier, òptiques, tapisseria, llantes, retrovisors .... Una diferència que crida força l'atenció és que han optat per fer-la amb les finestretes pujades. Recordem que a la T5a1, Minichamps va optar per les finestres abaixades (a saber per quin motiu...)

La construcció en general és bona. Ara bé, si us he de dir la veritat, no és de 10. Hi ha alguns detalls que m'han deixat el nas arronsat, com per exemple que han seguit fent un moble amb una aixeta que sobresurt de manera desproporcionada i que, evidentment, no s'assembla gens a com és a la realitat. Tampoc m'ha agradat veure que s'havien oblidat dels llums de boira del davant, quan venien de sèrie en aquest model. Però vaja, .... estem parlant de detallets, petits detallets.... :-)

Endavant amb les fotos!













Alb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada