10 de febr. 2015

1a posició al Rally Slot Infantil 1:32 .... Quin crack!





Aquest cap de setmana, en Pau ha alçat un premi! ...  :-)))

La setmana passada, amb l'avinentesa que en Pau s'ha aficionat a l'slot escala 1:32 des del dia que els Reis li van dur el Ninco, vam anar a veure el XIII Memorial XMD - 2015 d'slot que organitzava el club RPM Slot Salt a l'antiga fàbrica Comacros de Salt.

El tema és que, d'allà en va sortir encara més engrescat i, veient que aquest diumenge s'hi organitzava una cursa infantil d'slot, ens hi vam apropar a provar sort .....






La cursa constava de 5 trams dels quals se'n feien dues etapes i .... mira com són les coses, mica a mica i com aquell qui no vol la cosa, en Pau es va anar posicionant al capdavant dels de la seva categoria. Al final, no ens ho podíem creure! ..... En Pau s'enduia la primera posició i ben allunyat del segon participant. Quin crack!




I com no, va tornar a casa content com un gingol amb els seus trofeus: un espectacular Mercedes SLS GT3 Postbrief de Ninco a escala 1:32 - La unitat 101 d'una sèrie limitada de 150 unitats i que monta un motor NC-9 -, el reconeixement i un fort aplaudiment per part del públic, una bona enfarinada mentre jugava amb altres nens a les pistes de neu (potser encara més divertit que fer córrer els cotxes....) i, com no, una forta abraçada del seu pare (que a dia d'avui encara li cau la vaba) ... :-)





Alb.

4 comentaris:

  1. Moltes Felicitats Pau! Quin crack!
    I Campers 1:32 en fan? ;-))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, aí que en fan, ..... Per internet es poden trobar unes magnífiques VW T1 a escla 1:32 preparades per a slot! .... Són magnífiques!

      Cladrá esperar a que passin els reis!

      Alb. ;-)

      Elimina
  2. Quin crack el Pau!!
    No m'extranya que et caigui la vaba... jijiji Què guapo és!
    A continuar amb aquesta il.lusió :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. A veure si serà una afició duradera ... :-))) .....

      Ara et diré una cosa en veu baixa .... això de l'slot, també enganxa als grans .... Potser feia 30 anys que no hi jugava i ....ara ja estic esperant que sigui dissabte per fer la paradeta i fer (perdre) curses amb en Pau :-)))

      Ho has provat mai? ... Enganxa! .... Si un dia ho proves, ja m'ho diràs! .. :-)

      Alb.

      Elimina