11 de nov. 2011

Volkswagen T2 càmper - 2011





Sembla que sigui un somni i que no pugui ser realitat, la mítica Volkswagen T2 càmper es tornarà a fabricar i comercialitzar a partir de l'octubre vinent.

De fet, a Brasil, les vw T2 no s'han deixat mai de fabricar, i és des d'aquest país d'on seran importades a Europa. Ja a Holanda, el Volkswagen Campercentrum Nederlandse les camperitzarà i les posarà a la venta.


Tan sols hi ha dues pegues: només es vendrà al mercat holandès i preu, lamentablement, serà excessivament car (44.995 eur. per a la versió més bàsica i 54.595 eur. per la versió més complerta).

Igual com han fet amb el model California, la T2 cámper es comercialitzarà en versió Clàssic (amb mobles laterals) i en versió Beach (només amb nevera). I dins aquestes versions hi haurà tres nivells d'acabats: Trendline, Comfortline i Highline. Pel que fa a l'estètica, exteriorment la T2 es pintarà amb dos colors. A l'interior, 20 colors diferents de tapisseria permetran un alt nivell de personalització. Una de les curiositats és la possibilitat de demanar, com a equipament opcional puramente estètic, una "falsa" roda davantera que, per motius tècnics, ha d'estar completament foradada per permetre la ventilació del radiador.


A més, s'oferirà un ventall d'accessoris "retro" i "tunning" per acabar d'accentuar el caràcter d'aquestes mítiques T2. El sostre elevable, curiosament, serà estil "bolet". Pel que fa a motors, la nova T2 montarà un 1.4 FlexFuel de 80cv preparat per funcionar, si fos necessari, amb Etanol. Aquest motor accelera de 0 a 100km/h en 16 segons i assoleix una velocitat màxima de 135km/h. La caixa de canvis serà de 4 velocitats.



Alb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada