13 de gen. 2013

Les Avellanes ... Educant l'interioritat





"Conten els indis Lakota que quan Wakan Tanka ja havia disposat les sis direccions (l'Est, el Sud, l'Oest, el Nord, a dalt i a baix), li quedava per fixar la setena. Wakan Tanka sabia que la setena direcció era la més poderosa, la que contenia més saviesa, i volia situar-la allà on no fos fàcil trobar-la. I va triar l'últim lloc en què pensen els éssers humans: 
el cor de cada persona."

Les Avellanes té quelcom d'especial, i és per això que qualsevol excusa és bona per fer-hi una estada. Dijous i divendres hi vaig anar en motiu d'una trobada formativa d'equips de pastoral locals. S'hi tractaren temes interessants com són els d'interioritat, solidaritat i compromís. Molt enriquidor, sens dubte.

I si bé, quan es va a cursos d'aquest tipus sempre sol haver-hi gresca nocturna que t'obliga a retirar tard, no em va fer gens de mandra aixecar-me a les 7h del matí per sortir a córrer pels camins dels voltants i anar a veure la sortida del sol des del Puig de la Creu. Màgic, sens dubte. Això sí, .... de fred no en va faltar!!! 5ºC sota zero! 






Alb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada