18 de juny 2013

10ª SurfAlegre - St.Pere Pescador





Enguany, la concentració nacional de furgonetes VW ha fet una dècada! Felicitats!!  :-)

Aquest cap de setmana passat, al camping La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador, s'hi han aplegat un total de 667 furgonetes Volkswagen provinents de tot l'estat amb motiu de la 10ª concentració nacional de furgonetes Volkswagen.


Evidentment, hi hem portat la Cali perquè es retrobés amb les seves amigues i veiés de prop els seus avantpassats (nota de l'autor: em sembla que amb la frase que acabo d'escriure queda massa en evidència la meva furgoaddicció .... a veure com ho arreglem ara això .... glups!) ... Volia dir que ... veiés altres T5, T4, T3, T2 i un munt de T1, vaja, que les veiéssim, ella i jo. Millor així?  :-)

Al llarg de tot el cap de setmana hem gaudit de furgonetes, furgonetes, més furgonetes i encara més furgonetes .... Ah! i també de piscina, manualitats, música, bbk .... i de grans amics, coneguts i familiars. Es pot demanar alguna cosa més?



















Alb.

3 comentaris:

  1. Et vaig veure de pasada, portaves la cali a la foto de grup... Quina burrada de furgos! mes de 45 minuts per arribar a la zona fotográfica!

    Bojeria i cali es una bona convinació!
    :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jeje, així em vas veure? Mira q diuen que hi van assistir la friolera de 3.500 persones.....una pila!

      A la propera em fas un crit i la fem petar una estona. :-)

      Elimina