23 de febr. 2014

Siguin 30, siguin 76000

No puc negar que la gestió de les persones m'entusiasma, siguin 30, siguin 76000!   :-) 

Avui fa quatre mesos que l'equip de Furgovw.org va confiar en mi, proposant-me formar part del Consell d'Administració del fòrum. Va ser tota una sorpresa, sens dubte.


Furgovw.org és un fòrum dels grans. Està format, ni més ni menys, per 76000 usuaris (tots ells apassionats de les furgonetes), i, actualment, el gestionem 16 persones d'arreu del país.

Considero que les claus per gestionar humanament un col·lectiu tan gran no disten tant de les que utilitzo diàriament quan em poso davant de 30 alumnes de secundària, tots ells diversos, tots ells plurals, tots ells diferents. Al cap i a la fi, entre un col·lectiu i l'altre, tan sols varien les proporcions (edat i nombre), la resta és tot igual.

  • 1a clau: Demostrar apreci honrat i sincer envers tothom (per mi, la més important de les claus). Cal despertar entusiasme entre les persones.

  • 2a clau: Tenir la capacitat d'observar el món des del punt de vista de l'altre. Cal veure les coses des de tots els angles, sempre. L'empatia no és important, és imprescindible!

  • 3a clau: No criticar mai a ningú. La crítica és fàcil i gratuïta però no cal oblidar que no aporta res. Criticar els actes és lícit, criticar a les persones, no. Tothom té dret al respecte. Si vols recollir mel, no donis una puntada de peu al rusc. Recorda-ho.  ;-)Alb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada