26 de març 2014

Asics Gore Gillet .... Celebrant el 26 de març!





Avui ha estat un dia d'aquells carregats de "massa" coincidències!.    :-P

La nit passada dormint poc (amb la petita de casa amb febre). A mig matí, missatge de la Volkswagen informant-me que ja puc passar a recollir la Cali, això sí, pagant 600 euros més dels que m'esperava per la instal·lació del rail central. I per rematar-ho, avui hi ha hagut auditoria externa a la feina i, afortunat que és un amb aquestes coses, m'ha tocat passar-la.

Una alineació de planetes com la d'avui, calia celebrar-la, i què millor que calçant-me les Asics i sortint a fer l'isard per les Gavarres.

Avui les temperatures eren baixes, el vent bufava amb ganes i la sensació de fred era "interessant", així que ...... per celebrar un dia amb tantes coincidències, he estrenat l'última adquisició, l'armilla de running de GoreTex Active Shell!

Feia dos anys que anava al darrera d'una armilla prou polivalent com per fer muntanya i, alhora, running. M'interessava que tingués Active Shell, una membrana transpirable i molt lleugera de la que, d'ençà que em vaig comprar la jaqueta Montura Magic G Jacket, n'estic encantat. També m'interessava que fos transpirable per la part del darrera, i que a més a més, fos "econòmica" (tot i que, si vols canella fina, tots sabem que aquesta s'ha de pagar). I és clar, trobar totes aquestes característiques en una armilla no és fàcil. Us ho ben asseguro!

Després de molt buscar i buscar, al final vaig trobar el model que m'interessava: el Asics Gore Gillet, una peça igual de bona com difícil de trobar. El preu ronda els 90 euros però, si un se sap moure, se la pot endur a casa per 50 euros, com he fet jo!  :-))

Pel que fa a l'armilla, què dir-vos, ...... una canya!!! MOoolt lleugera, mooolt transpirable, moooolt polivalent, .... mooolt recomanable, sens dubte!!










Alb.

5 comentaris:

  1. Molt bé l'explicació però... t'has oblidat de comentar el truc per aconseguir-lo per 50e!!! jeje ;)

    ResponElimina
  2. Va, doncs us explicaré el secret. :-)

    El tema és anar a un lloc on els impostos siguin més baixos que a Catalunya (que en comptes de IVA tinguin, per exemple, .... IGI). Llavors cal buscar i rebuscar fins a trobar la peça desitjada, i això cal fer-ho en època de rebaixes. I un cop localitzada, ara ve lo bo, a regatejar s'ha dit!, fins a aconseguir una mica més de descompte!! .... jejeje.

    ;-)

    ResponElimina
  3. No està malament, però llavors a part de saber-te moure diguem que també has tingut bastanta sort eee! jejejeje Una abraçada Albert! :)))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Més que bastant, moooolta sort, perquè no em pensava pas trobar-la .....

      Un cop de sort! ...... jeje :-)

      Alb.

      Elimina