30 d’ag. 2014

Volkswagen Vanagon 84 "Island Hoppers"

Acabada d'arribar de l'altre costat de l'Atlàntic!!   :-)

Magnum P.I. va ser, és i serà una de les millors sèries de televisió que s'han produït mai. La sèrie era una barreja de comèdia, acció i drama protagonitzada per Thomas Sullivan Magnum, un abigotat investigador privat que vivia a Hawaii. 


Però a la sèrie també hi sortien altres personatges, com és el cas del seu mentor, el senyor Robin Masters (que mai va arribar a sortir a la sèrie), que posseïa una mansió i un espectacular Ferrari 308 GTS de color vermell (difícil d'oblidar), així com el majordom del senyor Masters, l'anglès Jonathan Quayle Higgins III, que a part de tenir cura de la mansió també s'encarregava d'en Zeus i l'Apol·lo, dos dobermans poc amics d'en Magnum. El que mai es va a arribar a saber és si Robin Master i Higgins eren la mateixa persona (sospita també compartida per en Magnum, que creia que Robin Masters era el pseudònim literari de Higgins, que hauria estat el propietari absolut de tots el béns).


Però, sospites a banda, a la sèrie també hi sortien dos personatges més, dos grans amics d'en Magnum ex-companys de la guerra del Vietnam. Es tractaven d'en Ricky i en TC. En Ricky treballava en un club de Hawaii anomenat King Kamehameha i sempre tenia contactes amb les màfies locals. Per altra banda, TC tenia una petita empresa d'aerotaxis, la Island Hoppers, amb un helicòpter Hughes 500 i una mítica furgoneta Volkswagen Caravelle T3 pintada amb els mateixos colors que l'helicòpter. Uauuu!


Un dia, fent una cerca de miniatures de furgonetes mítiques, vaig veure que la casa Mattel  havia tret, ja fa uns anys, una sèrie de miniatures Hot Wheels orientades al col·leccionisme, i que una d'aquestes miniatures no era res més que la mítica Volkswagen T3 d'en TC a escala 1:55.

La reproducció no era del tot fidel, li sobraven el sostre, les bicicletes i que es tractava d'una Sunagon en comptes d'una Vanagon, però ...... salvant les distàncies, no deixava de ser la Volkswagen d'en TC, així que no podia faltar a la col·lecció. 

No he parat fins a trobar-la a un preu "decent" .... n'hi ha pocs exemplars i la majoria estan a l'altra banda del món. Quina sort que he tingut aquest cop! ..   :-) 

Som-hi amb les fotos:
Alb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada