10 d’oct. 2014

Caravaning - 2014





Arriba de nou la fira més esperada, la fira del Caravaning de Barcelona. És la més esperada, no tant per les novetats que s'hi presenten (que se solen haver presentat abans a la fira de Duseldorf), sinó per proximitat. Aquesta, si no hi ha contratemps, no me la perdo mai! ... Quants anys fa que hi vaig?? ..... buf! ja ni me'n recordo.


Aquest any, tenia un interès especial per veure la nova Mercedes Classe V MarcoPolo i la Mercedes Activity. Dues de les novetats càmper més esperades dels darrers anys. I, la veritat, tot i que no puc negar que es tracten d'unes furgonetes que et treuen el son (hi ha luxe per tot arreu, impressionant!), els hi he vist massa defectes com per justificar el temps d'espera d'aquest model camper. Sembla estrany que, després d'anys planificant aquest model, hi hagi errors de disseny imperdonables com són les cortines de l'habitacle (que ni et donen suficient intimitat, ni aïllen tèrmicament)  o la ubicació de la taula i les cadires (que es mengen tot el maleter).

Som-hi amb les fotos:

































A diferència de les anteriors edicions de la fira, aquest any, l'Albert Ferrer (Alcasa al foro furgovw.org) va organitzar diferents tallers càmpers molt interessants. Tot un luxe escoltar a un dels referents dels bricos!










Alb.

1 comentari:

  1. Tens raó amb els comentaris sobre la mercedes!
    Nosaltres no varem poder quedar-nos als tallers, segur que van ser molt interessants.
    Una abraçada albert!

    ResponElimina