14 de gen. 2015

Volkswagen T1 Camper Vanguards 1:43

Avui us presento una altra de les joies que tinc a la vitrina des de fa molt poc temps. Es tracta de la mítica Volkswagen T1 càmper Sealing Wax Red / Chesnut Brown de la casa anglesa Vanguards

Es tracta d'una reproducció a escala 1:43 del model original, amb roda davantera i sostre elevable. I si bé, l'interior no està camperitzat (que ja m'hauria agradat), la reproducció és bastant fidel i ..... molt xula! Poques miniatures de T1 arriben a nivells tan alts de detall.

Però el que la fa més interessant és que es tracta d'una sèrie limitada - i numerada - realitzada l'any 2002, de tan sols 5700 unitats a tot el món. La meva és la unitat 4012.

Per altra banda, aquesta miniatura destaca per que ve acompanyada d'unes matricules adhesives per enganxar al davant i al darrera (curiós i poc habitual). Hi ha matrícules de diferents paisos per a poder personalitzar al màxim la reproducció. N'hi ha de França, Espanya, Alemanya, Itàlia, Holanda i Bèlgica. Quin detallàs! .... 

Però el que és una coincidència realment sorprenent, és que la matrícula holandesa porta EXACTAMENT la mateixa numeració que la de la meva California!! ... 4377 .... Es pot demanar més?? ..... em sembla que no!   :-)))


Alb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada