10 de març 2015

VW T3a Westfalia Joker HighRoof 1:43. Una clàssica





Avui toca la presentació d'una de les Westfàlies més mítiques: la Volkswagen T3a Westfalia Joker de sostre alt i pintada de color marró. Un marró, per cert, molt característic d'aquestes càmpers de principis dels 80. Aquest marró tenia la denominació T6T6 Assuan brown (LH8B), i si bé és un color força trist, no podem negar que a aquestes T3 els hi quedava perfecte. Tot plegat molt retro.  :-)

Aquestes T3a duien motors refrigerats per aire. Hi havia dues versions de gasolina: una de 1.6 litres i una altra de 2 litres, de 50 i 70cv respecivament. També es va comercialitzar una versió diesel amb un motor 1.6, també de 50cv (motors molt coneguts per l'espantosa fumèrria que feien quan es premia l'accelerador). En tots els casos, muntaven caixes de canvis de 4 velocitats. 

La distribució interior era idéntica a la que dúia la versió amb sostre elevable, amb la única diferència del llit superior, que en la HighRoof quedava recollit i es podia estar dret a dins la furgoneta sense cap mena de problema.


Pel que fa a la miniatura que avui us presento, doncs .... és una autèntica meravella! Els de Premium ClassiXXs ens tenen molt ben acostumats i a aquestes reproduccions a escala 1:43 no els sol faltar pràcticament cap detall.

Aquesta miniatura pertany a una sèrie limitada de tan sols 1000 unitats, i realment, tenir-ne una a la vitrina és tot un plaer!!  :-))

Endavant amb les fotos!!. 














Alb.

4 comentaris:

  1. Preciosa!!

    Això de les miniatures és un vici... acabarem malament albert!! jajajajja

    ResponElimina
    Respostes
    1. És un vici, ja ho pots ben dir! ..... Per sort (meva ...i sobretot de la Marta, que conviu amb mi), és un vici que "crec" el tinc força controlat :-))

      Diguem que si féssim un símil amb un altre vici qualsevol ....per exemple el que podria tenir un bon carnívor .... Jo no seria dels que menjaria quantitats descomunals de carn pel plaer de menjar carn, sinó dels que gaudiria d'un bon filet cada x temps, això sí, fet al punt, amb una salsa elaborada i menjat en un entorn agradable. :-)))

      No m'interessa acumular centenars de coses relacionades amb les furgos, sinó simplement aquelles que "veritablement" em fan saltar el cor. Amb les miniatures em passa el mateix.

      Alb.

      Elimina
  2. Em feu venir ganes de començar a buscar miniatures d'aquestes... una autèntica preciositat. De fet de petit en tenia una en taronja i penso que d'aquí em ve l'afició al camper... era la meva preferida.

    Albert, va ser un plaer saludar-te i poder compartir una estona amb tu a la fira del Caravaning de Girona.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No en tinguis cap dubte, segur que aquella furgoneta taronja va fer la seva feina! ..jeje

      El plaer va ser meu! .... Em va agradar fer-la petar. A veure si un dia ens tornem a trobar, ni que sigui per fer la presentació oficial de la teva nova furgoneta (i no em referixo a cap miniatura....) :-))

      Una abraçada!

      Alb.

      Elimina