29 d’abr. 2015

Volkswagen T1 Campingbus 1:43





Avui us presento una de les poques miniatures de VW T1 càmper que tinc a la colecció. Es tracta de la Volkswagen T1 Camping Bus Green Beige a escala 1:43 de la coneguda marca alemana Schuco

És una miniatura de la qual se'n van fabricar 5 versions diferents. Aquestes es diferenciaven bàsicament pels colors del xassís i de les ratlles de la lona del sostre: xassís blanc-gris amb lona groga, xassís blanc-vermell amb lona vermella, xassís blanc-verd amb lona verda, xassís blanc-groc amb lona vermella i, per últim, xassís beix-verd amb lona vermella.  Sembla ser, que de cada versió només se'n van fabricar 1000 unitats, malgrat no s'imprimís la frase "Limited edition" a les peanes de totes les versions.

Però, això és tan sols una suposició, perquè enlloc he trobat especificat el tiratge que es va fer dels models que no duien impresa la mítica frase de "sèrie limitada". Curiosament, aquests models són els que, precisament a dia d'avui costen més de localitzar al mercat. Un d'aquests models és el de xassís beix-verd amb lona vermella (codi: 03089) que avui us presento.

Com és de costum a les miniatures de la casa Schuco, el nivell de detall és altíssim: òptiques amb perfils cromats, llantes amb insígnia Volkswagen, matrícula, neteja parabrises i retrovisors, cortines, finestres graven i, el més remarcable, un sostre Dormobile d'obertura lateral molt ben aconseguit, amb finestres superiors i lona real. Una veritable canya! 

De totes maneres, si una alguna cosa es pot retreure a la gent d'Schuco, és que no hagin camperitzat l'interior de la furgo. Sí que és veritat que amb les cortines i les finestres graven, pràcticament no es pot veure l'interior .. però vaja, no els hauria costat res rematar la bona feina que han fet amb aquesta reproducció amb la "cirereta del pastís" que solem esperar els més puristes (per no dir malalts, jeje...) del món de les miniatures!   :-))

Endavant amb les fotos:













Alb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada