28 de maig 2015

Volkswagen T2 Campingbus 1:90





Si fa uns dies us vaig presentar una miniatura d'una VW T1 càmper, avui toca el torn a una T2

El gener del 2014, la casa Schuco, va treure al mercat una reproducció a escala 1:90 d'una preciosa Volkswagen T2 Campingbus amb sostre Dormobile i roda al davant. Aquesta miniatura forma part de la sèrie Schuco Piccolo, unes reproduccions força fidels a la realitat, realitzades íntegrament amb metall pesant i sempre a escala 1:90 (un pèl més petites que l'estàndard 1:87).

Els models de la sèrie Piccolo sempre són sèries limitades, però en poques ocasions baixen de les 1000 unitats fabricades. Aquesta T2 Campingbus es una excepció. Només n'hi ha 800 al món, i no són fàcils de trobar. De fet, en moltes botiques físiques i on-line ja han penjat el rètol de "out of stock".

De la miniatura, dir-vos que té detalls bons: la roda fixada al davant, per exemple, o la presència de cortines a les finestres li donen un toc de personalitat considerable. També és molt remarcable el nivell de detall del sostre Dormobile, que si bé està tancat, es pot apreciar el color de la lona (de ratlles vermelles i blanques) a través de les finestres superiors, així com també el relleu dels reblons del sostre. Una canya!! .... M'encanta!  :-))













Alb.

2 comentaris:

  1. Respostes
    1. Ni que lo digas Patricia ..... :-))

      A mí, una miniatura de estas me da, tranquilamente, para media hora de contemplación!...jeje.

      Un abrazo!

      Alb. ;-)

      Elimina