17 de juny 2015

SurfAlegre 2015 ... Un any més!





Per fi ha arribat el cap de setmana més esperat!!! .... :-)

Aquests cap de setmana s'ha celebrat a Sant Pere Pescador la 12a Concentració de Furgonetes Volkswagen organitzada per Volkswagen Vehículos Industriales, i és clar, a una cita així no s'hi pot fallar! 

Ha estat un cap de setmana molt complert i intens, amb tallers, màgia, piscina, trobant i fent amics nous, barbacoa, concert funky a la platja, gelats, regals... i com no, sempre rodejats de centenars i centenars de furgonetes Volkswagen de totes edats. Aquest any, hi havia ni més ni menys que 647 furgonetes inscrites i es calcula que hi havia uns 3000 aficionats a les furgonetes. Un bon nombre! 

Una de les coses remarcables d'aquesta edició, és que s'hi van poder veure els primers exemplars que han arribat al nostre país de la nova Volkswagen T6. No podem negar que la T6 és molt xula, molt moderna, molt xic, però .... no deixa de ser una T5 amb lleugers retocs estètics.... i no és d'estranyar que hagi generat una bona polseguera en els que esperaven un canvi estètic més important en aquest nou model.

Endavant amb les fotos! .... :-) 





























Alb.

2 comentaris:

  1. Molt xules les fotos! Sobretot amb els nens, que són els que s'ho pasen millor jeje També he vist a la peggy 'por ahi'... així m'agrada! jejejejeje ;)

    Va ser un plaer veure't, ara ja som oficialment amics (no només via blogger!!)

    Una abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. "Oficialment amics" .... jejeje ....sí, ... m'agrada l'expressió! :-))

      La Peggy és preciosa! .... M'encanta. No podia escriure una entrada al blog sense una foto d'aquesta magnífica T2b de sostre alt i petita xemeneia. Teniu bon gust!

      ;-))

      Elimina