22 d’ag. 2016

VallTer ... La vall dels 7 sentits





VallTer ... un bon carregador de piles per afrontar el setembre!

Després d'estar 3 dies tancat a casa preparant classes pel curs vinent, necessitava una bona dosi d'energia per carregar piles. I què millor que anar a carregar piles a la Vall de Camprodon, a la capçalera del Ter, a les muntanyes de VallTer.

Dijous al vespre, em vaig enfilar a la Cali i carretera i manta fins a VallTer. La boira que hi havia des de Setcases fins a dalt era... ESPECTACULAR!! ... Crec que mai havia conduit amb una boira tan i tan espessa. I a això, calia sumar-hi el bestià passejant-se lliurement per la carretera ... Uf! ... la pujada va ser del tot "entretinguda"!

Nit tranquil·líssima.


A les 6 sona el despertador. No hi ha res que m'agradi més que veure sortir el sol a l'alta muntanya. Asics als peus, Salomon S-Lab a l'esquena i beguda isotònica per a un parell d'hores intenses de trail-running ... i cap amunt s'ha dit!! 

Improvisant una mica, al final he acabat fent l'olla del Ter: una ruta circular sortint de VallTer, passant per Coll de la Marrana, Pic de Bastiments (2.881m), Pic de la Dona (2.702m) i baixada de nou a VallTer per la collada de Mentet. M'hauria agradat allargar fins al Roca Colom (2.507m) però, aquest cop, també m'interessava arribar aviat a casa, així que, tisores i cap avall.














Al final, 2h de trail-running per sobre dels 2000m (amb parades), i cap a casa feliç com un anís amb 10,5km més a l'esquena!   Ara sí que hem carregat piles!!! ... :-)




Alb.

2 comentaris:

  1. Quina passada Albert! em fas venir ganes d'anar-hi :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jeje, .... va! ..ja trigues! ..... Carrega la motxilla, unes vambes als peus i ...cap a fer alta muntanya! .... És hipervitaminant! :-))

      Salutacions Marc! ;-)

      Elimina