11 de maig 2017

Jornada d'Innovació Pedagògica BaulaLa transformació de l'educació a l'escola .... Està clar que, amb un títol així, la cosa enllamina!  :-)

Dissabte passat es va celebrar a l'edifici La Pedrera de Barcelona la 1a Jornada d'Innovació Pedagògica de la mà de l'editorial Baula.

Ponents de renom com Francesc Torralba, Francesc Pedrò, Rafael Bisquerra i Ricard Huguet van impartir autèntiques lliçons magistral d'educació emocional, de metamorfosi educativa, d'avaluació i, fins i tot, de robòtica educativa amb Lego Robots.

Les idees anaven caient segon a segon, minut a minut .... idees que anaven deixant palès que l'ensenyament que deixa petjada no és aquell que va de cap a cap, sinó aquell que va de cor a cor; que l'educació emocional no només genera millors resultats acadèmics, sinó millors professionals i sous en un futur; que és important seguir desenvolupant les potències latentsque el llenguatge afectiu serà decisiu en determinats moments de la vida dels nostres alumnes; o que, tot i els moments de canvi que estem vivint, els nostres alumnes segueixen aprenent per imitació, d'aquí l'enorme importància (i responsabilitat) de la nostra feina!Per cert, sabeu quantes combinacions de sis peces de Lego es poden fer per aconseguir un ànec ...?


 .... 9 milions!! ....  :-)) .... A l'auditori deuríem ser unes 200 persones i no van sortir 2 ànecs iguals .... Perquè llavors diguin que no hi ha creativitat.... ains!   ;-)Alb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada