7 de juny 2017

GMC G-Series ..... El Equipo A



GMC G-Series (G-15), amb motor V8 de 350cv, transmissió automàtica i llantes de 15 polzades ........ Ara potser entendreu perquè bavejava cada vegada que veia un capítol de l'Equipo A!   :-)

Ara sí, ara sí que no me'n puc amagar més .... Us he de confessar que era, soc i seré un fan absolut de la mítica sèrie dels anys 80 que molts de vosaltres ja coneixeu: El Equipo A! ... Us en recordeu?

Però, ja posats a fer confessions, també us diré que, la única cosa de la sèrie que realment m'apassionava, era veure'n la icònica furgoneta negre i amb llantes vermelles de l'M.A. Ua!! ... Quan sortia, us asseguro que no parpellejava per no perdre'n cap detall!


I és que, aquella furgoneta - una GMC G-Series dels 80 - ho tenia TOT per anar reforçant, dia rera dia, el que seria, i està essent, la meva passió per aquest tipus de vehicles.

Les llantes vermelles, a joc amb la línia que recorria en diagonal els seus laterals fins a arribar a l'aleró del darrera, la feien inconfusible. Al contrari del que molta gent pensa, la furgoneta en realitat no era negra, sinó que a la part superior (per sobre la línia vermella) era de color gris fosc metal·litzat

Ara, pregunta pels que us considereu més fans de la sèrie (atenció! pregunta només per als més observadors, jeje)  ..... Sabeu quantes furgonetes diferents es van utilitzar pel rodatge de la sèrie? ...... Doncs, sis! Sis furgonetes diferents, que només es distingien per petits detalls que passaven força desapercebuts. Recordo que, per mi, era com jugar al joc de les set diferències cada vegada que veia un capítol! 

Les diferències eren petites, però jo no en perdia detall! .... Per exemple, una portava visera frontal amb 4 focus i les altres no, unes anaven amb defensa frontal reforçada i les altres amb una defensa més simple, o unes duien les lletres GMC pintades en vermell (mentre GMC va ser patrocinadora de la sèrie) o en negre (quan va deixar de ser-ho) ... Bé, ja veieu ..... al món n'hi ha que es distreuen mirant futbol i d'altres amb historietes d'aquesta "índole"   :-))

Bé, no m'enrotllo més. L'entrada d'avui és per presentar-vos una de les meves miniatures d'aquest model. Una que va venir de l'altra banda de l'atlàntic; aquí es força difícil d'aconseguir. Es tracta d'una miniatura de la casa Hot-Wheels , una Elite - One a escala 1:50 - una escala poc habitual -, i que, si bé pel que fa a detalls no és una reproducció al 100% del model real, poc li falta.

Endavant amb les fotos!















Alb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada