24 de gen. 2018

Òpera prima... ;-)



GoPro Hero 5 .... un nou gàdget per a dur a les "aventurilles"

Quan vaig desembolicar el meu regal de reis i vaig veure que es tractava d'una càmera d'acció, vaig començar a frisar per anar a algun lloc, filmar-lo i fer-ne un petit film.

De fet, aquella mateixa tarda, aprofitant que anàvem a veure els avis, vaig gravar quatre preses ràpides i vaig muntar un petit vídeo que, sense ser res de l'altre món, ja semblava  un autèntic film d'acció! ... És curiós l'efecte que donen les imatges fetes amb aquest tipus de càmeres.

Ahir al migdia, amb previsió d'anar a fer un Sant Miquel ràpid, vaig endur-me-la, i sense encara saber ben bé com van totes les funcions i com regular tots els ancoratges, ja en va sortir un mini film .... la meva òpera prima! ... jeje  :-))

Veient-ne els resultats, m'ha quedat ben clar que, si d'una cosa no em dedicaré és a ser director de cinema ..... més de mig camí vaig estar gravant el terra pensant que gravava endavant, glups! ...jaja, però bé ..... quan més garrafal és l’error, més ràpid s’aprèn!  :-))

Endavant amb l`òpera prima!






Alb.

2 comentaris:

  1. A mi em crida l'atenció, però no li trauria partit... Preferisc la foto
    @hrfotograf (instagram)
    Salutacions

    ResponElimina
    Respostes
    1. La fotografia, a mi em té el cor robat, .....però m’he adonat que puc fer centenars i milers de fotografies, però llavors costa molt tornar-les a mirar totes per a recordar un viatge, una sortida.... No és que ara em pasi al video, peròhe de reconeixer, que treus la càmera per gravar estonetes i acaben sortint 5minuts que reflecteixen tot un dia d’activitat..... És xulo. :-))

      Salut!
      Alb.

      Elimina