20 de febr. 2018

VW T2b Camper mit Aufstelldach 1:43



Una T2b càmper amb "encant" .... la "Camper mit Aufstelldach"!

La casa Premium ClassiXXs tenia al seu catàleg una de les minutares de Volkswagen T3b càmper més boniques que s'han fet mai. I dic "tenia" perquè ja no en queden a la venta. D'aquesta magnífica reproducció a escala 1:43 tan sols se'n van fabricar 1000 unitats al món i, com us podeu imaginar, no van trigar a exhaurir-se.

La miniatura que us presento avui és una VW T2b, una versió posterior posterior a la inicial T2a que duia els intermitents a la part inferior. La camperització, en aquest cas, venia de la mà de Westfalia i, el que caracteritzava aquest model, eren les finestres "graven" a la cuina i el portaequipatges quadrat a la part del davant, sobre un para-xocs sobre-dimensionat.

Molta gent, des de sempre ha confós aquest portaequipatges amb el lloc on es guardava la roda de recanvi, però no era així. La roda de recanvi anava a dins, posada dreta a la banda esquerra de la zona del darrera. En el portaequipatge hi anava ni més ni menys que un reservori d'aigua extra per a la vida càmper.

El dins d'aquesta miniatura no té desperdici. Els colors fidels de la tapisseria, les cortines, la taula i fins i tot, el moble de la cuina, són un exemple que la casa Premium Classixx's s'han esforçat a fer una feina excel·lent.

Endavant amb les fotos:














Alb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada