6 d’abr. 2018

L’escarabat de 1167 peces



Feina feta! .... Un altre Lego Creator Expert construït.

Aquest any, els reis van ser generosos. Un dels paquets que van deixar contenia una magnífica reproducció a escala del mític Volkswagen Beetle del 1960, això sí, de la gentilesa de la famosa casa de bricks mundialment coneguda: la Lego

Construir una reproducció d'aquestes requereix una mica de temps lliure, temps amb una certa tranquil·litat, temps per a poder gaudir d'un muntatge acurat, temps per a observar-ne els detalls de construcció .... vaja, .... allò que es té quan un està de baixa i immobilitzat amb una pota enlaire. Vés per on, ara per ara, jo compleixo aquests requisits!! .. :-))

Aquesta reproducció té detalls bons com ara la roda de recanvi, la nevera de càmping, la planxa de surf, o fins i tot, el motor de 4 cilindres refrigerat per aire, o el tanc de combustible a la part del capó davanter que portava aquest model. Uau! .... jo al·lucino de com es pot reproduir un cotxe amb aquesta exactitud utilitzant les mítiques peces de construcció.









Alb.

2 comentaris:

  1. Hola Albert, com va la cama? Espere que millor.
    No més volia informar-te de que al Telegram, s'ha creat un grup i també un canal relacionat amb la vw california, que funciona realment be i ho tenen molt ben organitzat.
    Sols tens que buscar a la app Telegram, el grup @californiat6 i el canal @bibliotecacaliforniat6
    Jo al telegram sóc @asbirlaor
    Salutacions!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Kike, la cama millorant mica a mica .... a pas de tortuga, però sempre endavant! ... :-))

      Ja ho miraré això del Telegram. No sé ben bé com funciona, pero ja m’hi entretindré. Gràcies!

      Salutacions.
      Alb.

      Elimina