6 d’abr. 2018

L’escarabat de 1167 pecesFeina feta! .... Un altre Lego Creator Expert construït.

Aquest any, els reis van ser generosos. Un dels paquets que van deixar contenia una magnífica reproducció a escala del mític Volkswagen Beetle del 1960, això sí, de la gentilesa de la famosa casa de bricks mundialment coneguda: la Lego

Construir una reproducció d'aquestes requereix una mica de temps lliure, temps amb una certa tranquil·litat, temps per a poder gaudir d'un muntatge acurat, temps per a observar-ne els detalls de construcció .... vaja, .... allò que es té quan un està de baixa i immobilitzat amb una pota enlaire. Vés per on, ara per ara, jo compleixo aquests requisits!! .. :-))

Aquesta reproducció té detalls bons com ara la roda de recanvi, la nevera de càmping, la planxa de surf, o fins i tot, el motor de 4 cilindres refrigerat per aire, o el tanc de combustible a la part del capó davanter que portava aquest model. Uau! .... jo al·lucino de com es pot reproduir un cotxe amb aquesta exactitud utilitzant les mítiques peces de construcció.

Alb.

2 comentaris:

 1. Hola Albert, com va la cama? Espere que millor.
  No més volia informar-te de que al Telegram, s'ha creat un grup i també un canal relacionat amb la vw california, que funciona realment be i ho tenen molt ben organitzat.
  Sols tens que buscar a la app Telegram, el grup @californiat6 i el canal @bibliotecacaliforniat6
  Jo al telegram sóc @asbirlaor
  Salutacions!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Kike, la cama millorant mica a mica .... a pas de tortuga, però sempre endavant! ... :-))

   Ja ho miraré això del Telegram. No sé ben bé com funciona, pero ja m’hi entretindré. Gràcies!

   Salutacions.
   Alb.

   Elimina