9 d’abr. 2019

Amb "calma" pel pic de la Calma


El "amb calma" del títol de l'entrada és més irònic que res més .... perquè, si una cosa va caracteritzar la sortida del passat cap de setmana és lo "moguda" - meteorològicament parlant - que va ser l'excursió.

La sortida d'aquest cap de setmana era una sortida més que desitjada per la secció de Muntanya del GEIEG. No per la dificultat, ni per la espectacularitat del lloc, sinó perquè cada cop que s'havia programat aquesta excursió, s'havia acabat anul·lant per mal temps o per previsió de fort vent. 

Aquest cap de setmana, no és que la previsió fos molt bona però,.... com que les ganes d'anar-hi ja començaven a ser patològiques, ens vam carregar les motxilles a l'esquena i cap a l'Albera s'ha dit!

L'excursió partia del Coll de Banyuls, per anar a fer el Pic de la Calma (714 m) passant pel Coll del Torn (606 m). Una ruta de poc més de 7km amb el mar de taló de fons i vegetació esventada per la Tramuntana.

Carenant entre garrics, estepes i gatoses florides vam anar fent ruta fins a completar la volta. El que no ens pensàvem pas és que en poques hores veiéssim totes les estacions de l'any. Riu-te'n d'Islàndia, jeje ... De dia assolellat, passàrem a ventós, per anar a plujós i acabar amb boirós. Vaja, que n'hi va haver per a tots els gustos... ;-)

Sigui com sigui, ... va valdre molt la pena! Hi tornarem segur!













Alb.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada