23 de gen. 2012

Fuel Log Pro: consum sota control.




I si a l'anterior entrada del blog us cantava les avantatges i desavantatges d'un mòbil amb sistema operatiu Android, ara toca començar a analitzar algunes de les aplicacions que realment considero útils per al dia a dia.

I començaré per l'aplicació Fuel Log Pro, una aplicació indispensable per tenir sota control el consum del nostre vehicle.

Sempre he tingut la paciència d'anar apuntant en una llibreta totes les càrregues de gasoil dels meus vehicles. L'objectiu per mi era clar: fer-ne un control del consum. De totes maneres, poques vegades (contades amb els dits de la mà) he acabat agafant la llibreta i la calculadora i fent càlculs precisos del consum. Masses dades!

Amb l'aplicació FuelLog Pro es poden anar entrant totes les càrregues de gasoil (per un o més vehicles) i automàticament se't generen els resultats de consum, preu per quilòmetre, litres per quilòmetre i un llarg etcètera de dades estadístiques, així com gràfiques molt interessants. A més, et permet entrar altres dades com ara el cost de l'assegurança i de les reparacions, de manera que es pot tenir sota control totes les despeses generades pel vehicle.

Finalment, una pràctica calculadora et permet fer càlculs de despesa en funció del quilometratge a realitzar i el consum mitjà del vehícle, molt útil a l'hora de calcular estimacions de despeses davant d'un possible viatge.







Alb.

2 comentaris:

  1. Bones,
    Molt útil l'aplicació. Jo abans també apuntava els litres preu i tot aixó però quan vaig veure que tampco li feia massa cas ho vaig deixar de fer. Aixó sí, la malaltia d'intentar cosumir el mínim possible no la curaré mai jajaja
    Llàstima de tenir un cutre-mòbil que no accepta ni targeta de memória perquè sino segur que em descarregava l'aplicació.

    Salut

    ResponElimina
  2. Això d'intentar evitar gastar combustible amb una conducció apurada jo també ho faig ..jajaja. Crec que ve innat amb la condició de ser catalans.

    Salut.

    ResponElimina