30 de maig 2013

FURGOPERFECTOS - 2013



ELS ACABO DE TREURE DEL FORN !! 

Ja tinc a punt (i podeu gaudir-ne) la nova versió dels mítics Furgoperfectos (v.2013). Aquest n'és el resultat. Ara, a gaudir-ne amb seny!   ;-)

Els FP són punts georeferenciats (coordenades) d'arreu del món que són aptes per a la pernocta amb furgonetes càmper. A més a més, s'hi inclouen coordenades d'algunes vies verdes, càmpings, àrees d'autocaravanes i fins i tot botigues relacionades amb el món càmper. Tots aquests punts d'interès aportats per centenars de furgoaddictes del foro Furgovw.org queden registrats i se'n permet la descàrrega gratuïta des del mateix foro.

La conversió dels Furgoperfectes per a tots els navegadors (de la qual m'encarrego personalment) em suposa una mica de feina, no ho puc negar, però la satisfacció de que centenars (ara ja milers, i no pas pocs) de furgoaddictes en disfrutaran compensa qualsevol temps invertit.


I si us agraden els números, us agradaran les següents estadístiques que he realitzat amb el nombre de descàrregues de la versió anterior per als diferents navegadors:

FP versió 2012 => 21.150 descàrregues en 1 any (55.000 visites a la web).



Alb.

3 comentaris:

  1. Moltes felicitats! Es una gran feina!
    Ara només queda que els usuaris cuidin el "FP"
    Un salut!

    ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. ;-)

    Gràcies companys per les felicitacions.

    Salutacions
    Alb.

    ResponElimina